Bang & Olufsen opent eerste pop-up in Antwerpen

Voorstelling Bang & Olufsen AW18: intens, warm, harmonieus

Woensdag 17 oktober 2018 — Bang & Olufsen stelt haar nieuwe Autumn Winter 2018 collectie (AW18) voor in een trendy Antwerpse pop-up aan de Huidevettersstraat (26). Voor de nieuwe gelimiteerde serie hoogwaardige luidsprekers, hoofdtelefoons en de nieuwste draadloze oortelefoons zocht Bang & Olufsen inspiratie in de laatste wereldwijde mode- en interieur kleurentrends van dit seizoen. De collectie eert de rijke waaier aan warme, rijke en harmonieuze natuurlijke kleuren uit het verleden, geïnspireerd door de oude stad Marrakesh.

De collectie verrast met de combinatie van het verleden en de toekomst.  De prachtige technologie van nu gaat perfect samen met diep in ons verleden gewortelde tijdloze kleuren, texturen en tinten.

Het intense kleurenpallet van de AW18 collectie gaat van ‘Dark Plum’, geïnspireerd door het fruit van de soeks, oude keramiek potten en Marokkaanse tapijten over ‘Terracotta’, de warme aardkleur van de muren en tegels, klei en specerijen tot ‘Limestone’, een lichte natuurlijke kleur, geïnspireerd door de uitgestrekte zandduinen en het woestijnlicht.

Eerste Bang & Olufsen pop-up

Samen met audiovideospecialist Van Havere die reeds de Bang & Olufsen winkel uitbaat in de Riemstraat, stelt Bang & Olufsen haar collectie voor in een volledig B&O-gestylde pop-up in de Huidevettersstraat 26 te Antwerpen. Dit is meteen een primeur voor ons land. Wereldwijd opent Bang & Olufsen pop-ups in grote steden om het steeds groter wordende aanbod van on-the-go producten aan een breder publiek voor te stellen. “De Huidevetterstraat is één van de drukste winkelstraten van Antwerpen met een prestigieuze uitstraling en leek ons daarom een geschikte locatie voor de opening van onze eerste pop-up. Tot midden november kunnen voorbijgangers er de nieuwe AW18 collectie bewonderen. De pop-up is volledig ingericht in de kleuren en sfeerbeleving van deze nieuwe collectie”, aldus Tom Van Damme, Marketing & PR Manager Bang & Olufsen Belux.

De Bang & Olufsen AW18 collectie bestaat uit:

Beoplay E6: Lichtgewicht, in-ear, draadloze oortelefoon voor een dynamische en actieve levensstijl. De E6 heeft een goede en ergonomische pasvorm zodat ie dagelijks gedragen kan worden.

Kleuren AW18: Dark Plum

Prijs: 299€

Beoplay H9i: Premium, draadloze over-ear hoofdtelefoon met Advanced ANC, de befaamde Bang & Olufsen Signature Sound, luxe materialen en een intuïtieve aluminium touch-interface.

Kleuren AW18: Terracotta en Limestone

Prijs: 499€

Earset: Hoogwaardige, draadloze oortelefoon met een speciaal ontwikkelde pasvorm en verstelbare oorhaken die uitmuntende audiotechnologie met iconisch design combineert.

Kleur AW18: Limestone

Prijs: 299€

Beoplay P6: Draagbare Bluetooth-luidspreker met een rijk en krachtig geluid, tot wel 16 uur batterijcapaciteit en een spat- en stofbestendig ontwerp.

Kleuren AW18: Dark Plum en Limestone

Prijs: 399€

Beleef de collectie op http://www.beoplay.com/collection

Ontdek de product- en lifestyle foto’s op Flickr 

E6 Dark Plum
Earset Limestone
H9i Limestone
H9i Terractotta
P6 Dark Plum
P6 Limestone